da vi er til Tivolis julemarked, kan der være op til 2 dages længere forsendelse på ordrer

0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Om Wifey Copenhagen

"If the plan doesn't work, change the plan not the goal."

Jeg startede Wifey.dk i sommeren 2021. Sammen med min mand, havde vi længe snakket om, at udvide vores eksisterende forretning med en webshop. Men det skulle ikke bare være en hvilken som helst webshop. Det skulle være produkter, som vi selv elsker. 

Jeg har selv ført en journal i mange år. Det er blevet til mange notesbøger fyldt med lister, gøremål og tanker. Jeg brugte mange klistermærker, indkøbte alverdens skriveartikler og druknede mit skrivebord i washi tape. 

I kombination med ideer der blev til under planlægningen af vores eget bryllup, slog vi til og købte en professionel printer, som kan printe og skære klistermærker. Den er senere blevet opgraderet til en større printer, så vi kan udvide vores sortiment og producere hurtigere. 

Jeg elsker klistermærker, bryllupper og journals. Og så blev Wifey Copenhagen til. Et univers af lækre produkter til livets fester, planlægning med bullet journal og hverdagen. 

Navnet har min mand fundet på – for jeg er jo hans Wifey.

Annika Erika Arnvig Christiansen

Fotograf: Brian Lichtenstein
Fotograf: Brian Lichtenstein

FAQ

Vi sender fra Stenløse, Nordsjælland.

Vores klistermærker har vi selv produceret og designet. Nogle af vores designs er købt fra dygtige illustratorer. Men produktionen foregår stadig hos os. 

Plakaterne printer vi også selv lige her på værkstedet. Det betyder også, at du sagtens kan komme med ønsker til specielle plakater. 

Andre produkter er typisk indkøbt fra anden virksomhed eller noget vi har fået produceret hos en ekstern producent i Danmark eller i udlandet. 

Du kan kun finde os her på webshoppen.

Ønsker du at afhente fra vores værksted i Stenløse, kan det arrangeres efter forudgående aftale. Kontakt os på [email protected] for at høre mere. 

Hvis du har et specielt design, som f.eks. matcher dine invitationer, kan vi godt hjælpe dig med klistermærker til f.eks. dine kuverter, hangover kits m.m. 

Det er dog vigtigt, at du har rettighederne til at bruge designet. 

Scroll to Top