GRATIS FORSENDELSE PÅ ORDRER OVER 300 KR.​
Bordopdækning til Bryllup

Inspiration til bordopdækning til dit bryllup

Savner du inspiration til bordopdækningen til dit bryllup? Vi har samlet inspirationsbilleder til 3 forskellige bordopdækninger, så du kan få gode idéer til dit bryllup. 

Den klassiske bordopdækning

Til det klassiske bryllup vil den klassiske bordopdækning passe perfekt. Her er der ofte et blomsterarrangement i midten af bordet, som udgør den primære pynt på bordet. Ved siden af blomsterne kan man f.eks. sætte nogle flotte lysestager med kronelys, der passer til farvetemaet. 

Bohemian bordopdækning

Er du til farverige markblomster og en afslappet atmosfære? Så er denne type bordopdækning måske noget for dig. Her er flotte markblomster eller tørrede blomster perfekte som pynten på bordet. Du kan supplere op med glas i forskellige farver for at skabe en smuk bordopdækning. Der er ingen regler, vælg de farver og blomster der passer til  jer. 

Den rustikke bordopdækning

Den rustikke bordopdækning minder en del om bohemian. Men der er sjældent ligeså mange farver. Her er det populært med en træplade i midten af bordet, hvor pynten placeres. Brug f.eks. gamle syltetøjsglas til tørrede blomster og fyrfadslys. Det skaber en hyggelig stemning og en afslappet atmosfære. 

Se nogle af vores produkter til bordopdækning her

Scroll to Top