da vi er til Tivolis julemarked, kan der være op til 2 dages længere forsendelse på ordrer

0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Fødselsdag

Kategori
Kategori
Farver
Farver
Begivenhed
Tema
Tema

Festpynt til fødselsdag

Fødselsdagsfesten er for mange en helt særlig begivenhed. Og på sådan en dag må man gerne gøre lidt ekstra ud af pynten. Hos Wifey.dk har vi et stort udvalgt af festartikler til din næste fødselsdag. Uanet om det er en helt almindelig fødselsdag uden tema eller en temafest.

Temafest til din fødselsdag

Man kan aldrig blive for gammel til temafester. Så hvis du skal holde din egen fødselsdag eller du skal holde en fest for en anden fødselar, kan vi hjælpe med pynt der passer til temaet. Det kunne f.eks. være pirat, enhjørning, rummet eller måske et farvetema.

Balloner til fødselsdag

Intet siger fest som balloner. Hos Wifey kan du finde balloner i flotte farver med og uden tryk. Ballonerne kan bruges med eller uden helium.

Kopper og tallerkener til fødselsdagsfesten

Med mange gæster er det ikke altid, man vil hive porcelænet frem. Efter en lang dag er det rart at slippe for en stor opvask. Men du behøver ikke erstatte porcelænet med kedelige kopper og tallerkener i hvid pap. Vi har et perfekt alternativ. Her på shoppen kan du finde papkopper og paptallerkener med flotte mønstre og designs, som kan bruges til fødselsdagsfesten. Perfekt til boller, lagkage og varm kakao.

Scroll to Top