da vi er til Tivolis julemarked, kan der være op til 2 dages længere forsendelse på ordrer

0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Bryllup

Kategori
Kategori
Farver
Farver
Begivenhed
Tema
Tema

Festpynt til bryllup

Træd ind i et bryllupsunivers og lade dig inspirere af de mange muligheder, der findes til at pynte op til den store dag. Du finder alt, hvad du har brug for til at skabe de perfekte rammer til dit bryllup. Se det lækre udvalg af festartikler, pynt til lokalet, bordpynt og få inspiration til bar og hangover kits.

Borddækning til bryllup

Der bruges ofte mange timer ved bordet til et bryllup. Derfor er det også vigtigt, at det hele spiller. Borddækningen er med til at skabe stemningen og den rette atmosfære. Find inspiration til borddækningen og brug tid på at vælge de rigtige farvesammensætninger.

Du finder bl.a. disse produkter til borddækningen:

  • Bordnumre
  • Bordkort
  • Bordkortholdere
  • Servietter

Skal du holde den helt store bryllupsfest med mange gæster? Så er det helt klart en fordel med bordnumre, der let viser dine gæster vej til deres bord. Lav en bordplansoversigt med bordnumre ved indgangen til festlokalet. Bordnumrene er smukke og bliver til en naturlig del af borddekorationen.

Når gæsterne har fundet vej til deres bord, skal de selvfølgelig også vide, hvilken plads de skal sidde ved. Anvis dine gæster med smukke bordkort og bordkortholdere.

Servietter har selvfølgelig et praktisk formål ved borddækningen – at man kan få tørret sine mund og fingre. Men det gør da ikke noget, at servietterne er med til at give det fuldendte look til borddækningen.

Oppyntning af bryllupslokalet

Mulighederne er mange, når man skal vælge, hvor man gerne vil holde sin bryllupsfest. Festen kan afholdes på et slot, en restaurant, i et festlokale, et festtelt, stuen eller hvad, der nu passer til jeres behov og ønsker. Men én ting er sikkert. Bryllupspynt og dekorationer til festen skal der til. Hos wifey.dk finder du bl.a.:

  • Pomponer
  • Rosetter
  • Honeycombs
  • Backdrops (gardiner)
  • Bannere
  • Guirlander

Pompomer kan bruges både indendørs, i festteltet, på terrassen eller i haven. Hæng pompomer op i for eksempel lamper, træer, ned fra loftet eller lignende eller brug dem som smuk bordpynt. De findes i mange forskellige farver og størrelser. Papirkuglerne er nemme at hænge op og giver et smukt look til ethvert bryllupslokale.

Kombiner med pomponer i andre farver, designs eller størrelser for at opnå et anderledes look. Pomponerne har et blomsterlignende look. Mulighederne er mange. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan snildt blande pomponer med rosetter eller honeycombs. Rosetterne er også runde men er dog mere flade. Rosetterne samles nemt ved at folde viften sammen. Honeycombs er papirkugler, der ligner bikuber – deraf navnet. Kuglerne er nemme at samle, og kan hænges op vha. den påsatte snor. Både rosetterne og honeycombs findes i forskellige farver og størrelser. Vælg dem, der passer bedst til dit bryllupstema.

Før dine gæster gennem festportalen ved at hænge et foliegardin i døren. Foliegardiner kan også hænges som dekoration på væggene eller bruges som baggrund i en photo booth.

Rustik bryllupspynt

Hos Wifey.dk finder du et stort udvalg af bryllupspynt og bordpynt i et rustikt og naturligt look. Inviter naturen indenfor med bordkortholdere af træ, smukke bånd af hessian eller smarte skilte, der kan vise dine gæster vej til f.eks. toilettet, dansegulvet og baren. Suppler gerne med f.eks. tørrede blomster, eukalyptusgrene, philodendronblade eller pampasgræs.

Træ, grønne planter, naturbrune skilte, æsker osv. giver et dash af natur og et rustikt look. Husk dog, at det sagtens kan kombineres med pynt, der ikke er lige så rustikt. Det kan f.eks. være lysestager med hvide lys, honeycombs i hvid eller beige eller balloner, bannere og guirlander i guld eller brun. Guld er generelt en god farve sammen med det rå og naturlige look.

Få sjove minder fra bryllupsfesten

Pep bryllupsfesten op med sjove selfie props. Lav en photo booth enten ved at leje et selfie-kamera eller læg et engangskamera eller et poloraid-kamera. Hvis du vælger læsningen med et poloraid-kamera, er fordelen, at du og dine gæster kan få billederne ud med det samme. Så kan billederne blive sat direkte ind i en gæstebog, hvor de kan skrive en lille hilsen. Alternativt kan gæsterne tage billederne med hjem.

Bryllupsreception

Skal du holde reception ved dit bryllup, kan det være rart med en hurtig løsning, så der ikke skal bruges for meget tid på at rydde op bagefter. I stedet for at bruge service i glas og porcelæn, kan du servere kaffe og kage i smukke papkrus og paptallerkener.

Det behøver ikke være de klassiske hvide paptallerkener. Gør hurtigt engangsservicet mere eksklusivt ved at vælge andre farver og former. Vælg f.eks. tallerkener formet som et hjerte og i en lækker rosaguld farve eller papkrus med guldkant.  Husk også matchende servietter.

Forkæl dine gæster med små gaveæsker

Sæt små æsker ved eller på tallerkenerne med en lille gave til dine gæster. Det kan f.eks. være chokolade, bolsjer eller pastiller. Du kan også vedlægge en lille seddel med sjove opgaver, som dine gæster skal lave i løbet af festen. Eller brug æskerne til at lægge indhold i til et tømmermandskit efter en skøn fejring af brudeparret.

Bar til bryllupsfesten

Et bryllup er en stor dag, og det skal fejres med manér. Hertil hører gerne en bar indrettet med alt, hvad der er brug for til lækre og farverige drinks. Sørg for, at der er et udvalg af spiritus til forskellige drinks. Det kan f.eks. være vodka, rom og gin. Derudover skal der være et udvalg af juice og sodavand og selvfølgelig glas, sugerør, og isterninger.

Lav eventuelt et drinkskort, hvor du skriver opskriften til forskellige drinks og inspirer dine gæster. Det kan være lækre og smagfulde drinks som champagnebrus, filur, gin & tonic, mojito, dark ‘n’ stormy og piña colada. Skal det være ekstra eksklusivt, så sørg også for en cocktail shaker og et drinksmålebæger – og hvem ved – måske også en bartender?

Overrask dine gæster med et hangover kit

Forkæl dine gæster med et hangover kit til dagen derpå. Brug en pose eller en æske, som du fylder op med gode sager, til når tømmermændene melder sig. Det kan f.eks. være cola, panodiler og chips. Få flere gode idéer til, hvad du kan lægge i et hangover kit. Hos wifey.dk finder du både papirsposer og æsker til formålet.

Du kan også få klistermærker enten med standardtekst eller speciallavet tekst til at klistre på posen eller æsken. Vælg mellem at få skrevet brudeparrets navne og eventuelt bryllupsdato eller gør klistermærkerne personlige ved at få skrevet dine gæsters navne på klistermærkerne. Stil evt. en pose ved gæsternes plads eller sæt dem på kaffebordet og gør dine gæster opmærksomme på den lille gave, der venter dem. De vil helt sikkert sende dig en kærlig tanke, når hovepinen banker på efter et eventyrligt bryllup.

Scroll to Top