0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

9 ideer til en uforglemmelig nytårsaften

Får du venner på besøg til nytårsaften? Vi giver dig 9 gode ideer til din nytårsfest, så i kan ringe 2022 ind på uforglemmelig vis. 

Der er ofte mange forventninger til nytårsaften. Og det kan være svært at overskue, hvor man skal starte. Og hvad med underholdning og måske anderledes oplevelser? 

1. Lav dit juletræ til et nytårstræ

Kan dit juletræ klare flere dage i stuen? Udnyt det og lav det om til et flot nytårstræ! 

Brug serpentiner, nytårshatte, knallerter og andet klassisk nytårspynt, til at give dit juletræ nyt liv til nytårsaften. 

Nytårstræet er en sjov og anderledes tilføjelse til pynten på årets sidste dag. 

2. Lav en fed selfievæg

Gør plads til en masse sjove festbilleder med en selfievæg. Du kan f.eks. hænge et foliegardin op, så væggen bliver skjult. Tilføj nytårsballoner og dekorative rosetter for en ekstra fed baggrund. 

Lad dine gæster tage sjove billeder med deres telefoner. Du kan også sætte et polaroidkamera frem. 

3. Kort til nytårsfortsætter

Sæt en vase eller kasse med kort og kuglepenne. Lad dine gæster skrive deres nytårsfortsæt. Gem dem, del dem med hinanden eller tag dem med hjem til næste år. Find på jeres egen tradition, som passer til selskabet.

4. Del jeres yndlingscocktail med hinanden

Bed dine gæster medbringe ingredienserne til deres yndlings cocktail/mocktail. På den måde får i en masse forskelligt til festen, og i kan alle prøve hinandens favoritter. 

5. Planlæg aftenens forløb i køkkenet

Skal du selv stå for maden? Hvis planlægningen ikke er på plads, kan man hurtigt komme til at stå i køkkenet hele aftenen. Og det er ærgerligt, når man også vil bruge tid med gæsterne. Men det er der heldigvis nogle gode råd til, hvordan du kan undgå: 

  • Skriv din plan for middagen ned, så du har styr på hvad du skal gøre hvornår.
  • Forbered så meget som muligt før dine gæster kommer. 
  • Planlæg en middag, som ikke kræver for meget arbejde mens dine gæster er der. 
  • Vær ikke bange for at bede din venner om hjælp, de er uden tvivl klar!
New Year's dinner table

6. Snacks til nytårstalen

Dine gæster er helt sikkert klar til lidt at spise, allerede når de kommer. Byd derfor på en velkomstdrink og lidt snacks (f.eks. chips, frugt eller nødder), som de kan nipse til mens i ser Dronningens nytårstale. Så er i klar til forretten. 

7. Spil et sjovt spil

De fleste synes det er sjovt at spille brætspil. Og det kan også være en hyggelig tilføjelse til en mindre nytårsfest. Hav et sjovt brætspil klar, eller foreslå dine gæster at medbringe deres eget. 

Har i brug for noget med mere gang i, kan i selvfølgelig også hive fat i nogle af de klassiske festlege. Kun jeres fantasi sætter grænser. 

8. Køb sjove nytårshatte

Der er mange traditioner nytårsaften. Nytårshatte er helt klart en af de sjove. Køb en masse forskellige sjov hatte, som dine gæster kan vælge, når de ankommer til festen. 

9. Husk at have det sjovt med dine venner

Som vært skal man tage sig af mange ting. Men husk at have det sjovt! Oprydningen kan vente til den 2. januar (den 1. skal du selvfølgelig bare sove længe og se Netflix). 

Scroll to Top