da vi er til Tivolis julemarked, kan der være op til 2 dages længere forsendelse på ordrer

Søg
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

8 ting du kan bruge til din Bullet Journal

Når man starter en Bullet Journal kan det faktisk gøres ganske simpel. De to vigtigste værktøjer er nemlig en notesbog og noget at skrive med! 

Men hvis du er klar til at springe ud i kreativ Bullet Journaling eller måske bare vil starte en art journal, så er der her en liste over de ting du skal bruge. Du behøver selvfølgelig ikke starte med det hele på en gang. Og du kan helt sikkert med tiden finde flere gode ting til din nye journal.

1. En god journal med høj GSM

Du skal selvfølgelig have fat i en god notesbog med dots. Hvis du skal bruge f.eks. tuscher i din journal, er det en god idé at vælge en journal med 150-160 GSM.

GSM står for grams per square meter og er altså en måleenhed for, hvor tykt papiret er. En højere GSM = tykkere papir.

2. En blyant til skitser

Det er en god idé at skitse op med blyant inden du gør det mere permanent. Så har du mulighed for at se din idé på papiret, inden du gør det permanent. 

3. Fineliner til dine noter

Der skal et godt skriveværktøj til, når du skal skrive dine aftaler og noter ind i din journal. En fineliner er perfekt til dette formål, og findes i flere tykkelser. 

Skal der ekstra farve på fine noter, kan du også bruge en gel pen.

4. Tuscher

Gør din journal farverig med flotte vandbaserede tuscher. Vælger du brush pens, har du et lækkert værktøj med vandfarve-lignende egenskaber, som også kan bruges til handwriting. 

5. Stickers

Stickers kan bruges til planlægning og dekoration. Her hos Wifey Copenhagen finder du Danmarks største udvalg af planner stickers. 

6. Washi tape

Washi tape er lavet af papir og har mindre klæb end normalt tape. Det gør det perfekt til at dekorere i din planner eller journal. 

7. Limstift eller limroller

Lim er noget du hurtigt bliver glad for at have i dit penalhus. Limen kan du bruge, når du vil indsætte billeder eller andre minder i din journal. 

8. Dekorativt papir

Dekorativt papir er perfekt til at pynte lidt ekstra i din journal. Du kan f.eks. rive papiret, så du får en rå kant, inden du sætter det ind i din journal.

Skal du i gang med en journal? Vi har lavet en Journal start pakke, som har alt det du skal bruge. 

Scroll to Top