da vi er til Tivolis julemarked, kan der være op til 2 dages længere forsendelse på ordrer

Søg
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

6 gode råd og idéer når du skal arrangere polterabend for bruden

Skal du holde polterabend for din veninde? Og har du brug for inspiration til planlægningen? Så læs med her, hvor jeg kommer med 5 gode råd og idéer til aktiviteter.

1. Start dagen med brunch

Når i overrasker den kommende brud, så er det en god idé at starte dagen med et godt måltid. Så er der både tid til hygge, og bruden kan få hilst på jer i ro og mag inden balladen går løs.

Det behøver ikke være en dyr omgang, at starte dagen med brunch. Vil i holde omkostningerne og arbejdsbyrden nede, kan i lave det som sammenskudsgilde.

2. Husk udklædningen

Ingen skal være i tvivl om hvem bruden er. Hvor meget i vil gøre ud af udklædningen er helt og aldeles en smagssag. Og det er heller ikke sikkert at det er praktisk med den helt store polterabend oppyntning. Men lidt skal der da til. I kan f.eks. udklæde bruden med:

 • En personliggjort t-shirt med en sød/sjov tekst
 • Hårbøjle med slør
 • Et bånd med teksten “bride to be”
 • Tylskørt

Har du brug for mere inspiration? Se hele vores udvalg af polterabend udklædning her

3. Find på aktiviteter som bruden vil sætte pris på

Når i holder et polterabend, så handler det om, at bruden skal have en god og uforglemmelig dag. Derfor er det også vigtigt at dagen planlægges med aktiviteter, som den kommende brud vil elske og sætte pris på.

I kan bruge tiden til morgenmaden på at lave sjove polterabend lege. Det er især en god idé, hvis der er flere i selskabet, som ikke kender hinanden. 

Oplevelser til den aktive brud der elsker action

Når i holder et polterabend, så handler det om, at bruden skal have en god og uforglemmelig dag. Derfor er det også vigtigt at dagen planlægges med aktiviteter, som den kommende brud vil elske og sætte pris på.

Er bruden meget aktiv og elsker vilde oplevelser kan i f.eks.:

 • køre go-kart 
 • spille paintball
 • prøve poledance eller anden danseundervisning
 • tage en tur i et actioncenter/eventhal
Fordelen ved sidstnævnte er, at der her er flere aktiviteter samlet under et tag. De har ofte polterabend-pakker, som giver jer mulighed for at vælge en planlagt dag fyldt med sjov. Er der nogen i selskabet, som ikke kan/ønsker at deltage i alle aktiviteter, er der god mulighed for at de kan sidde med som tilskuer og heppekor. 

Ved aktiviteter som får sveden i gang, kan det være en god idé at afsætte tid til få et bad, inden i tager videre. Husk at spørge eventstedet, om de har denne mulighed. 
Oplevelser til bruden der ønsker afslapning og ro

Hvis en actionfyldt dag ikke passer til den kommende brud, som i planlægger polterabend for, er der heldigvis mange andre sjove aktiviter. I kan f.eks.:

 • tage i escape room
 • prøve croquis, lave keramik eller andet kreativt
 • tage til gin-/vin-/ølsmagning 
 • få et cocktailkursus
 • tage på dagsophold (eller weekendophold) på et spa/wellness hotel
 • spille minigolf eller bowle (eller begge dele)
 • tage på mad-/bagekursus

4. Husk snacks/frokost og drikkevarer

Polterabend varer typisk til langt ud på aftenen/natten. Og med mange aktiviteter, så skal der også være plads til mad og drikke undervejs. Afhængig af hvilke aktiviteter i har planlagt, er det derfor en god idé, at sørge for drikkevarer og snacks/frokost i løbet af dagen.

5. Middag til selskabet

Når i er færdige med dagens oplevelser, er det blevet tid til aftensmad og måske endda fest. Hvis i kender brudens favorit restaurant, og den er inden for budgettet, er et besøg her til det mest oplagte. 

For at finde den rette løsning til aftensmad, kan i afsøge de muligheder der i jeres område, så i finder en god restaurant som passer til budgettet og brudens præferencer. 

6. Slut dagen med hygge og fest

Hvordan dagen afsluttes afhænger naturligvis af bruden. Er hun til abefest eller barhygge med cocktails? Eller måske er en enkelt drink på restauranten alt hun har brug for?

Hvis festen skal fortsættes efter aftensmaden er der flere muligheder:

 • Pubcrawl på byens forskellige barer (i større byer er der virksomheder der arrangerer pubcrawls).
 • Find en god lokal bar med lækre drinks og plads til en god snak med pigerne.
 • Bestil et bord på en natklub (evt. med flasker). Så er i garanteret et sted i alle kan være sammen hele aftenen, hvis der er mange mennesker.
Scroll to Top