0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Bullet Journal, Habit Tracker. Female hand notes in habits tracker. Woman cross off day with routine

5 trackers til din Bullet Journal i 2022

Savner du inspiration til trackers i din Bullet Journal? Jeg giver dig 5 ideer til din Bullet Journal i 2022. 

De fleste kender (og bruger) de populære habit trackers i deres Bullet Journal. Her bliver der holdt øje med de små ting i dagligdagen, som f.eks. rengøring, motion og hudpleje. Men du kan også sagtens udvide dine trackers mere end det. 

Nederst på siden kan du se vores Pinterest opslagstavle, fyldt med inspiration til flotte trackers. 

1. Trackers til dit mentale helbred

Vores mentale helbred er en vigtig del af dagligdagen. Og for nogle kan det være en stor hjælp at holde øje med, hvordan det går dag til dag. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hvad man har brug for at holde øje med. Her er et par gode forslag til hvordan du kan tracke dit mentale helbred:

  • Angst
  • Stress
  • Humør
Eller måske noget helt andet?
 
Det vigtigste er, at du sætter trackeren op så det giver mening for din personlige dagligdag og udvikling. Du skal have lyst til at bruge den og det skal være overskueligt at følge udviklingen. 
 
Du kan f.eks. opsætte en boks for hver dag i en måned, hvor du indsætter en farve som passer til den oplevelse du har haft netop den dag. Med en humør-tracker (også kaldet mood tracker), kan det f.eks. være “grøn” for en glad dag og “rød” for en dag hvor du har været i dårlig humør. Og så er der naturligvis alt det ind i mellem. 
 
Din tracker behøver ikke være en smart og dekorativ opsætning. Den kan sagtens være helt simpel, hvis du ikke har mod eller lyst på det helt store. Bare det virker for dig. 
 
Du kan også afsætte en side, hvor du sætter et par ord på hver dag og hvordan det er gået. Så kan du hele tiden følge med i din udvikling. 

2. Hold øje med din søvn

Jeg ved ikke med jer, men for mig har det været svært for mit søvnmønster at skifte mellem nedlukning/ikke nedlukning. Og det kan også være svært nogle gange at få nok søvn, når der er meget at se til. Har du det på samme måde? Måske sover du dårligt, eller har svært ved at komme op om morgenen. 

Ved at bruge en sleep tracker, kan du indføre din søvn fra nat-nat, så du kan holde øje med, hvordan det egentlig går. Så kan du sikrer dig, at du får den mængde søvn du har brug for hver nat. Du kan også, hvis du har søvnproblemer, bruge trackeren til at spore dig ind på, hvad du burde gøre anderledes både morgen og aften. 

3. Trackers til motion

En workout tracker er især populær når vi rammer januar, og alle “New Year – new me” fortsættene skal udleves. Men hvorfor ikke året rundt? Det behøver ikke handle om, at du skal forbrænde 500 kalorier om dagen, tabe 10 kg og blive bikini-model. Det kan godt bare handle om, at du gerne vil motionere oftere, og holde dig selv lidt i ørerne. 

Det kan du f.eks. gøre med en step tracker, hvor du noterer, hvor mange skridt du går dagligt. Har du lyst, kan du også opsætte månedlige mål. 

Det kan også være, at du bare gerne vil holde øje med, at du dyrker en form for motion X antal gange om ugen. Her kan du f.eks. lave en farvekode for hver motionstype, og farve ind med den rette kode på hver dag. 

4. Tracker til din økonomi

Skal 2022 være året hvor du bruger færre penge, banker gælden af og laver en opsparing? Eller måske vil du bare gerne have et godt overblik over dit forbrug? Selvom din økonomi er sund, så kan det være rart med et overblik i din Bullet Journal. Så kan du altid holde øje med, hvordan det ser ud med forbruget, opsparingen og kommende regninger. 

Der er mange måder at opsætte trackers til din økonomi. Det kunne f.eks. være:

  • Spend log (forbrug)
  • Savings tracker (opsparing)
  • Debt tracker (gæld)
  • Budget

Pinterest boomer med gode idéer til hvordan du kan opsætte en god tracker til din økonomi. 

5. Track dine mål

Det her er en tracker der er meget passende at starte med i januar. Men du kan selvfølgelig også tage den med senere på året. Opsæt en goal tracker i din Bullet Journal, så du kan tracke de mål du vil opnå i 2022.

Det kunne f.eks. være:

  • Lære at danse salsa
  • Lave en opsparing på X kr.
  • Tabe X kg

Eller noget helt helt andet. Det kan også være mål opsæt til dit professionelle liv, hvis du f.eks. ønsker at opnå specifikke ting på dit arbejde eller i din virksomhed. Kun dine egen drømme sætter grænserne for denne tracker.

Bullet Journal trackers året rundt

Du kan altid bruge trackers i din Bullet Journal. Enten som en årstracker eller fra måned til måned. Opsætter du trackers på månedsbasis, kan du også skifte dem hver måned. For måske er det ikke relevant med en tracker for din søvn hele året? Og måske får du først brug for bestemte trackers, når vi rammer sommeren.

Du kan tilpasse dine habit trackers og trackers 100% til din Bullet Journal og din hverdag. Det hele skal passe sammen, så dine trackers virker for dig.

Se vores pinterest opslagstavle herunder, hvor vi har samlet inspiration til flotte trackers.

Scroll to Top