0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

5 sjove lege til baby shower

Skal du holde baby shower for din veninde eller et familiemedlem? Her får du nogle gode idéer til sjove lege, som kan underholde både gæster og den kommende mor.

1. Gætteleg: Hvor stor er mors mave?

Du skal bruge:

  • Snor (f.eks. sejlgarn)
  • En saks

Hver gæst klipper snoren i den længde, som de tror passer rundt om maven. Mål herefter snoren rundt om maven og se hvem der kommer tættest på.

2. Gæt en graviditet

De færreste er i tvivl om graviditetens længde på mennesker. Men hvor lang tid er det nu lige en graviditet varer for forskellige dyr? Du kan lave din egen quiz, hvor i skal gætte hvilke dyr der er gravide i hvor lang tid. Du kan også hente vores udgave helt gratis lige herunder. Vi har naturligvis også svarene klar til dig. 

3. Hvem kender mor bedst?

Nu skal det handle om den kommende mor. Lav en quiz med hyggelige spørgsmål og se hvem der får flest rigtige. Du kan også hente vores gratis version af legen lige herunder. 

4. Gæt en baby

Denne leg er en sjov måde at få gæsterne med i legen. Bed alle om at sende et foto af dem selv som baby. Lav en kollage med de udprintede billeder. For at gøre det nemmere, kan du evt. sætte nummer på billederne. Bed gæsterne skrive ned, hvem de tror der er på billederne og se hvem der får flest rigtige. 

5. Babyquiz

Det er aldrig til at forudsige, hvornår baby kommer. Og endnu sværere at gætte størrelsen. Giv gæsterne en quiz, hvor de skal svare på umulige spørgsmål som fødselsdato, vægt, længde og andre sjove spørgsmål, som først kan besvares efter fødslen. 

Gem svarerne indtil efter fødslen, hvor mor kan læse dem igennem og se hvem der ramte plet. 

Lav din egen version, eller hent vores helt gratis. 

Savner du mere inspiration? Pinterest og Instagram gemmer på mange sjove guldkorn, når det kommer til sjove aktiviteter til babyshower. Du kan tilpasse legene, så de passer til den fest, som du er ved at arrangere. God fest!

Scroll to Top